Peter Kappen är kock på Huskys i Vemdalen.

Nystart för anrik bykrog i Vemdalen

VEMDALEN (JT) Sorgen var stor när bykrogen Husky stängde i våras. Men nu har restaurangen öppnat igen – med Peter Kappen bakom spakarna.                                                                                                                                        – Jag vill göra det till en krog med riktig mat från grunden, säger kocken

Publicerad

Husky slog upp dörrarna redan 2004, grundad av

Hans Flodén, Håkan Wallström och Johan Persson. Hans Flodéns son Anders tog över 2021 men stängde restaurangen i maj i år. Ett tungt besked för Vemdalsborna. 

Men nu är Husky igång igen. JT träffar kocken Peter Kappen. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Digital 1 månad

65 kr

Köp nu

Digitalt 24 timmar

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS