Tips till V75 – Östersundstravet lördag 11 juni

Årets höjdpunkt på Östersundstravet med V75 och storloppet Jämtlands Stora Pris. Själva huvudloppet är inte så upphetsande då de stora stjärnorna saknas i startlistan. Men resterande V75 lopp håller bra klass och det blir en rolig lördag med V75 på hemmaplan!

Publicerad

V75-1 Silverdivisionen

I ett ganska öppet lopp får 5 Amornero Roc tipset. Alessandro Gocciadoros häst är snabb bakom startbilen och har hygglig chans att nå ledningen. En position han även hade i Vermo senast men då vek han ned sig alldeles för enkelt. Har slickat såren nu och är hästen i form är det bra chans att han leder hela vägen. 7 Gardner Shaw var "närmast sörjande" bakom en överlägsen Oscar L.A. i Silverfinalen på Solvalla senast. Formen är verkligen på topp hos Jörgen Westholms häst och trots spår långt ut på vingen måste han räknas tidigt här. 3 Global Bookmaker fick inte riktigt chansen långt bakom överlägsne Oscar L.A. under Elitloppshelgen. Får ett bra lopp härifrån och han är absolut duglig att vinna ett lopp av den här kalibern. 10 Swagger är oerhört fartfylld men det är lite oroväckande med galopperna i slutskedet som han ställer till med lite då och då. Fungerar Sandra Erikssons häst fullt ut kan han blåsa ned hela gänget sista halvvarvet. 4 Xanthis De Roi går jämnt och bra hela tiden. Någon gång är det hans tur att vinna på V75 igen, kanske nu?! 12 Cab Lane är oerhört kapabel men bortlottad den här gången. Skulle det klaffa maximalt vågar jag inte utesluta att han vinner det här loppet ändå. Men det krävs massor av tur.

RANKING: 5-7-3-10-4-12

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS