Anrika Trangia är Årets Turismföretagare i länet

ÖSTERSUND (JT) Anrika Trangia är vinnare av det nyinstiftade priset Årets Turismföretagare i Jämtland/Härjedalen.

Publicerad

Jämtland/Härjedalen turism har tillsammans med Visita och Etour skapat det man kallar för “Turismdagen”, då man passar på att lyfta fram duktiga företagare på området.

Under tisdagens ceremoni i Klövsjö utsågs Trangia till den allra första pristagaren. Det anrika Trångsvikenföretaget grundades redan 1925 av John E. Johnsson. Men det är deras modernisering som man nu prisas för.

“Vi lever i en tid när besöksnäringen betyder allt mer för allt fler. En tid när livsstil, ledighet och arbete på många sätt flätas samman i en persons identitet. Med hjärtat i Jämtland Härjedalen har pristagaren utvecklats i takt med sin samtid och växt till en hållbar spelare och möjliggörare för besöksnäringen, inte bara i vår egen region. Pristagarens utveckling, modernisering och digitalisering de senaste åren har definitivt bidragit till att stärka bilden av Jämtland Härjedalen samt att fler än någonsin bokstavligen hittat ut och fått ett rikare liv”,

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS