Tillgänglig infrastruktur är ett måste för framtiden

Det är dags att vi sätter krav på staten för att rusta upp vår infrastruktur. Det är inte acceptabelt att det får fortsätta se ut som idag med dåliga vägar och en bredbandsutbyggnad som går alldeles för långsamt.

De senaste åren har intresset för ”hemester” ökat. Vi har otroliga resurser att bjuda på i den kategorin i vårt län. Men med ökad inhemsk turism måste vi också ha vägar som det går att köra på utan att riskera att bilen går sönder. Inte ens de större vägarna till vårt läns turisthuvudort Åre är i bra skick. Ännu värre är det på flertalet av länets mindre grusvägar som lappas och lagas i stället för att genomgå ordentligt underhållsarbete.

I pandemin har många också insett det praktiska i att jobba hemifrån, något som skulle kunna vara ett guldläge för våra avbefolkningshotade kommuner och byar som finns i länet. Om ditt arbete är ortsoberoende har du möjlighet att flytta var du vill. Många har en längtan efter ett liv på landsbygden. Jämtlands län lockar med sin kombination av storslagen natur, vintersport och stadsliv.

Mer och mer sker på internet. Många är vi som sköter våra bankärenden och myndighetskontakter online.  Samtidigt läggs allt fler kontor ner ute i kommunerna. Men hur ska vi kunna erbjuda ett attraktivt ställe att bo och leva om du inte kan kommunicera digitalt i ditt eget hem? 

Få tillgång till exklusivt material på Jamtlandstidning.se

Tack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Vi har bytt leverantör.

Därför ber vi dig som redan är prenumerant att logga in på nytt genom att välja Glömt lösenord och följa anvisningarna.

Sedan kan du fortsätta att läsa som vanligt.

Behöver du hjälp att logga in? Har du frågor? Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!

063-145832

[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 7 dagar
*Testkampanj*

1 kr

Köp nu

Jämtlands Tidning Digital 12 mån

500 kr

Köp nu

Jämtlands Tidning Papper + Digital 12 mån

800 kr

Köp nu

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

50 kr

Köp nu

Jämtlands Tidning Papper + Digital 1 mån

80 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS