Från vänster: Einar Roos, Erik Albin Andersson och Thomas Eriksson. På Folkes Bil får man planera på ett helt annat sätt för att ha en fungerande verksamhet under broavstängningarna.
Från vänster: Einar Roos, Erik Albin Andersson och Thomas Eriksson. På Folkes Bil får man planera på ett helt annat sätt för att ha en fungerande verksamhet under broavstängningarna.

Stressigt på Folkes Bil under broavstängningarna – får köra till Hallviken för att hämta gods

STRÖMSUND (JT) Jämtlands Tidning har rapporterat om hur företag strax söder om Strömsundsbron påverkas av broavstängningarna. Folkes bil berättar hur de får pussla för att anpassa sig efter Trafikverkets tider.

Publicerad Senast uppdaterad

Thomas Eriksson, anställd på Folkes bil märker av brostängningarna på flera sätt. Folkes Bil planerar att ha kvar ordinarie öppettider, men får planera om på helt annat sätt, uppger Thomas. Dels hur folk planerar hämtning och lämning av bilar efter brons öppettider. Bokningar söderut från Hammerdal förläggs oftast inte när bron är stängd.

– De vill gärna kunna passa på att göra ärendet inne i centrum, säger Thomas.

Men det största problemet som Thomas ser är när Trafikverket ändrar tiderna. Senast förra helgen mitt på dagen meddelade de att det skulle vara öppet, så Thomas ringde kunder och sa att de kunde komma som vanligt. Sen fick han ringa tillbaka några timmar senare och boka om.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS