Reparation och modernisering av ”Hotelliften”.
Reparation och modernisering av ”Hotelliften”.

Stora Blåsjön ser fram emot skidsäsongen – liftar renoverade

Stora Blåsjön (JT) Det finns hopp för Blåsjöns Fjällanläggning. Fyra olika liftar kommer snart att vara i gång nu när snön kommit till fjället. Hela anläggningen håller på att moderniseras och det finns gott hopp om att besökarna ska hitta till skidbacken.

Publicerad

Det börjar trilla in bokningar för 2023. Just nu är det skoteråkare och fiskare som bokar. Det ser bra ut. Bara snön kommer så kommer också liftarna i gång, säger Erika Andersson ansvarig för stuguthyrningen.

Anläggningen har värderats och vi har sålt fem stugor till privatpersoner och har valt att behålla sex hus som ska renoveras med början nu i vinter, säger Tore Holand med många år bakom sig i styrelsen för Blåsjön Framtid Ekonomiska förening och nu ny ordförande.

Jag valdes vid senaste årsmötet, och har stuga i Blåsjön sedan 20 år tillbaka och där tillbringar vi mer än 90 dagar om året, säger Tore Holand som bor på andra sidan gränsen i norska Röyrvik.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS