Mählers vd Pontus Jonasson (th) fick ta emot designpriset av Kristofer Svedulf vid Playful Design.

Mählers saltspridare vinner Svenska Designpriset

ROSSÖN (JT) Lönsamma Mählers i Rossön har utsetts till vinnare av ”People Choice” i designtävlingen Svenska Designpriset. Detta för en sandspridare som används på lastbilar.

Publicerad

Priset delades ut under torsdagskvällen på Moderna Museet i Stockholm, där saltspridaren uppmärksammades för sin unika kombination av funktionalitet, säkerhet och modern design som förbättrar vägsäkerheten i tuffa nordiska vinterförhållanden. 

Bakom designen står Kristoffer Svedulf på Playful Design, som tillsammans med Mählers har skapat en produkt som parterna menar möter och överträffar branschens krav på hållbarhet och användarvänlighet. 

– Att vår saltspridare vinner People's Choice i Svenska Designpriset är ett fantastiskt erkännande för vårt arbete med att kombinera innovativ teknik med modern design. Vi är oerhört stolta över vad vi har åstadkommit tillsammans med Playful Design, säger Pontus Jonasson, VD för Mählers i ett pressmeddelande. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS