Jessica Andreasson alias Zombie.
Jessica Andreasson alias Zombie.

Hundratals spökade runt i Backe

BACKE (JT) Det var gott om vandrande vålnader och spöken på Stenhammaren i Backe när barn och vuxna gick spökvandringar och lät sig skrämmas.

Publicerad

Bus eller godis på halloween hade lockat många läskiga figurer i skelettkostymer, en del med ärrade ansikten, andra med otäcka masker. Det fanns något för alla när Inger Sjölander och Jessica Andreasson lyckats med att samla byns alla föreningar till spökfestlördagkvällen.

Det finns inget roligare än att skrämma folk och det här är ett riskfritt sätt att bli skrämd på riktigt, säger Jessica.

Det är kul för barnen och det är alldeles gratis att vara med på spökvandringarna. Men det finns möjlighet att swisha en slant till Fjällsjö Framtid, så kan vi få pengar att göra allt ännu bättre nästa år. Det är fantastiskt att se alla föreningar som hjälper till. Det är många sponsorer: Backe IF bjuder på hamburgare till alla barn, vuxna kan köpa kolbullar av Hembygdsföreningen, ICA i Backe har skänkt allt godis, Loppisbröderna bidrar med alla marschaller, Fjällsjö Framtid, Backe Event och Fjällsjö Alpina hjälper till och kommunen har också ställt upp, berättar Jessica som redan har funderingar till nästa års Halloween.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS