Filmvisning på hembygdsgården.
Filmvisning på hembygdsgården.

Epakväll med filmvisning drog hundratalet unga i Strömsund

STRÖMSUND (JT) På förmiddagen var det PRO som roade sig på Hembygdsgården och senare på kvällen var det dags för ett tjugotal Epor att parkera på gräsmattan för att se på filmen om Elvis på stor bioduk. ”Hempan” bjuder upp för alla åldrar.

Publicerad

Det var kul, en rolig upplevelse. Filmen var lite lång, men det var kul ändå, berättar Simon Karlsson som bjudit in kompisarna Juan Zakrisson och Adam Jönsson. Alla tre går andra året på el- och energiprogrammet på Hjalmar Strömerskolan.

Vi trodde att det skulle komma flera Epor, men det visade sig att det var många som trängde ihop sig i samma bil för att inte sitta ensam i en bil. Jag tror det var uppemot 100 ungdomar som var på plats med ett tjugotal Epor, säger Magdalena Sannemo från Allaktivitetshuset Saga som stod som arrangör. Lokala företagare hade sponsrat med goodiebags som precis räckte till alla Epor.

Det var snygga solbrillor, tvättsvamp som jag hade slut på hemma så det passade bra, en övningsskylt och godis, säger Simon.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS