Patrik Jemteborn, Näringsliv och utveckling, och Veronica Borg, Studieförbundet Vuxenskolan lyssnade och fick inspiration om hållbarhetsarbete tillsammans med andra intresserade i Strömsund.

Digital konferens om hållbarhet intresserade Strömsundsbor

LÄNET/STRÖMSUND (JT) Den digitala konferensen om hållbarhet går ut i hela norden. I år var även Strömsund med.
– Det jag fick med mig var att alla kan vara med och göra något även om det är små saker som att sopsortera eller avstå från att flyga, säger Veronica Borg, Vuxenskolan.

Publicerad

Organisationen A Sustainable Tomorrow (En hållbar morgondag) arrangerar sedan flera år tillbaka en digital sändning om hållbar utveckling och som går ut i hela Norden. Åre, Östersund och Strömsund utgjorde varsin hubb i Jämtland. 

I Strömsund kunde alla intresserade delta när kostnaden delades av Studieförbundet Vuxenskolan, Näringsliv och utveckling i Strömsunds kommun samt Peak Innovation.
Årets fokusområde var ”Dissonans – metoder och exempel för att minska glappet mellan det vi vet att vi måste göra och det vi gör.” 

– Vi har provat att vara med vid något tillfälle tidigare här i Strömsund men då var det svalt intresse. I år fanns intresse och det kom och gick människor till och från under de olika programpunkterna. Det jag fick med mig var att alla kan vara med och göra något även om det är små saker som att sopsortera eller avstå från att flyga. Allt har betydelse. Nu ska vi utvärdera dagen och se hur vi kan fortsätta, säger Veronica Borg, Vuxenskolan. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS