Christine Alge med rötter i Österrike berättade för Karl-Petter Thorwaldsson om sin flytt till Havsnäs med Karin Näsmark (S) som åhörare.
Christine Alge med rötter i Österrike berättade för Karl-Petter Thorwaldsson om sin flytt till Havsnäs med Karin Näsmark (S) som åhörare.

Brist på arbetskraft och cementhot mot Attacus i Strömsund lyftes vid ministerbesök

STRÖMSUND (JT) Valåret har börjat och en vanlig dag i Strömsund blev det ett celebert besök av landsbygdsminister Anna-Caren Sätherberg och näringsminister Karl-Petter Thorwaldsson. På en rundresa i Norrlands inland gör ministrarna besök hos olika företag, alltifrån turistföretag till industrier.

Publicerad

I Strömsund var Attacus Stomsystem i fokus, där f d metallordföranden Thorwaldsson och Jämtlands egen minister i regeringen, Anna-Caren Sätherberg, fick möjlighet att träffa de anställda. Besöket hos Attacus var mycket uppskattat av ministrarna, som var djupt imponerade över tillverkningen och industriarbetarnas arbete.

Tänk att Stockholms landmärken produceras här i Strömsund, utbrast landsbygdsministern efter besöket hos Attacus Stomsystem.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS