Nathalie Valmbäck och Mattias Ljus, driver Strömsunds Kulturspelsförening tillsammans med fyra andra som ingår i styrelsen.
Nathalie Valmbäck och Mattias Ljus, driver Strömsunds Kulturspelsförening tillsammans med fyra andra som ingår i styrelsen.

Spelförening satsar stort i Strömsund

En samlingsplats för folk som inte har någon plats att gå till har öppnat i Strömsund. Det är Strömsunds Kulturspelsförening som har tagit över Tygaffärn´s lokaler och satsar stort för att skapa verksamhet för unga och gamla.

Publicerad

Samlingsplats ska ge glädje till unga och gamla i Strömsund

– Föreningen startades för fem år sedan och vi har hållit på med spel- och hobbyverksamhet i tre år, berättar Mattias Ljus som tidigare var ordförande i föreningen.

När JT besöker föreningen arbetar styrelsen med den nya ordföranden Nathalie Valmbäck för fullt med att få ordning på alla rum inklusive bottenvåningen. Det ska ges möjligheter till umgänge i varje hörn.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS