En anonym spelare i en spelhörna.
En anonym spelare i en spelhörna.

Eurojackpotvinnare i Strömsund vann 4,3 miljoner

”Alla” vet vem det är, men ingen yppar namnet på storvinnaren som fick besked om att han (det är en han) vann 4,3 miljoner på Eurojackpot i förra veckan. 24 år är killen som nu funderar på vad han ska använda pengarna till.

Publicerad

Svenska Spel har fått ett samtal med honom och han berättade då att han funderade på att köpa hus och att sätta undan till pensionen.

Den unga mannen hade gått upp klockan tre på lördagsmorgonen för att hinna rasta hunden innan det var dags att åka till arbetet. Till Svenska Spel sade han att han inte hade ord.

– Jag gick ut med hunden innan jag skulle åka till jobbet. Tänkte att jag kunde rätta raden samtidigt. Men när jag gick där och såg att de tre första siffrorna prickades in tänkte jag; kul med någon hundring i vinst. Men när även de andra prickades in, då tappade jag allt! Men det är ju hur sjukt som helst. 4,3 miljoner kronor! Jag ringde pappa och väckte honom klockan fem, han trodde inte en sekund på mig, sade 24-åringen till Svenska Spels vinnarkommunikatör. Storvinnaren hade lagt sitt spel on-line, insatsen var 50 kronor. Trots vinsten har han inte givit upp fortsatt spel. Fler insatser är gjorda.

Få tillgång till exklusivt material på Jamtlandstidning.se

Tack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Vi har bytt leverantör.

Därför ber vi dig som redan är prenumerant att logga in på nytt genom att välja Glömt lösenord och följa anvisningarna.

Sedan kan du fortsätta att läsa som vanligt.

Behöver du hjälp att logga in? Har du frågor? Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!

063-145832

[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS