Stöder lokala centern varghatet?

Har med intresse följt hatet och den information genom fabler som har skapat ett motstånd mot vargar i landet ,något som på senare tid blivit stött av Centerpartiet med Per Åsling i spetsen i lokala medier.

Publicerad

Det finns 3-400 varg i Sverige och Norge, det är inte mycket eller hur?

Rumänien har 2500 vargar Är det så att Per Åsling och Centerpartiet ”köper” sig röster via media att få röster genom Jägarförbundet som är en stark organisation med lojala medlemmar att egga på varghatet? Här är ett av Centerpartiets förslag. Utred förutsättningarna för att bekosta utbildning av certifierade hundar genom viltskadeanslaget. Det behövs fler certifierade hundar för att kunna säkerställa när det skett ett vargangrepp. Behöver jag säga mer? Centerpartiet skulle istället fokusera på hur de kan hjälpa sina väljare till ett enklare liv i den byråkratiska djungel de tillsammans med andra partier har skapat.  

Vargen lunkar bara genom skog och dalar och vid sidan av vindkraftverk utan att ha en aning om Åslings politik, men kommer att bli skjuten undrades i sitt sista andetag, varför? Bara Åsling och Centerpartiet vet hur många av dig det ska finnas ......

Roger Jonsson

Powered by Labrador CMS