Tips till Östersundstravet Lördagkväll

Östersundstravet kör något så ovanligt som kvällstrav på en lördag. Jämtlands Tidnings spelexpert Daniel "Dajja" Berglin går igenom V65 som är huvudspel för kvällen och första avdelningen på V65 drar igång 19:40.

Fotnot: I torsdagens papperstidning presenterades ett gammalt travtips.
Vi ber om ursäkt för detta. Här kommer det rätta tipset inför helgens trav.

V65-1

Ett lite klurigt kallblodslopp inleder omgången. 11 Sol Storm är nog den med bäst kapacitet i fältet. Tyvärr har han haft galoppskorna på sig de senaste starterna. Nu står han ensam på sin volt och Carl-Ivar Larsson får se till att köra på ren säkerhet tills hans adept travat in sig. Fungerar hästen som han ska är det bra segerchans trots dubbla tillägg. 1 Miriam står bra placerad och borde ha goda möjligheter att hålla upp innerspåret. Från ledningen blir hon inte lätt att besegra då hon är bättre än resultatraden ger sken av. 6 Lassbyns Heta Lina avslutade förra året med flera fina insatser. Årsdebut nu och kanske behöver hon ett lopp i kroppen för att vara som allra bäst. Jag vågar dock inte lämna henne utanför systemet. 7 Fosshaug Frasse vann några lopp av liknande karaktär under fjolåret. Har han bara en gnutta form dyker han upp i segerstriden här. 4 Hjalmar Box är inte så tokig i grund och botten. Nu aviseras det dessutom skoryck fram och Jill Ivarssons lilla stall är i bra form, varning utfärdad!

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS