Daniel Berglin, kanske mer känd som Dajja är vår travexpert. Han är känd för sina vinnande system som han sätter ihop som spelansvarig på ICA Kvantum.

Tips till V86 Östersundstravet onsdag 7 augusti

Först och främst vill jag gratulera dig som tog rygg på V4 tipset till Oviken 23 juli. Utdelningen blev fina 1676:- för dig som valde att lämna in mitt systemförslag! Den här onsdagen är det V86 med Svenskt Kallblodsderby, Derbystoet och bl.a flera Breeders Crown lopp. Riktig toppsport rakt igenom och jag spelar med tre spikar på V86 spelet.

V86-1 Start 19:20

Sven O Perssons Minne är ett riktigt fint kallblodslopp för högsta klassen. 3 Bäcklös Uriel står perfekt placerad här och har stigande form. Mats Djuse laddar från start och det måste vara bra chans att nå ledningen i ett tidigt skede av loppet. Från den positionen är det här ekipaget att försöka besegra för övriga. 11 Järvsöodin är i ett otroligt bra slag för tillfället. Bakspåret är ett handicap såklart men på bevisad toppform ska han tas på största allvar. 8 Månlykke A.M. fick äntligen vinna senast efter en mästerlig styrning signerad Magnus Djuse. Nu får Magnus "trolla" igen då hästen lottats till ett tråkigt startspår. Men trots utgångsläget är Gunnar Melanders hedershäst farlig att nonchalera. 6 B.W.Sture var bra som tvåa bakom Järvsöodin i Skellefteå 24/7. Hästen trivs bra med Örjan Kihlström i sulkyn och på bevisad form ska den elvaårige hingsten räknas med vinstchans. 12 Tekno Jerven har fart som räcker och blir över för att vinna ett lopp som detta. Bara Jimmy Jonsson får sin häst att trava hela loppet kan man blåsa ned hela det här fältet över upploppet.

Ranking: 3-11-8-6-12

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS