Daniel Berglin, kanske mer känd som Dajja är vår travexpert. Han är känd för sina vinnande system som han sätter ihop som spelansvarig på ICA Kvantum.

Tips till Östersundstravet tisdag 28 maj

Daniel Berglin ger systemförslag till både V5 och V4.

Publicerad

6 rätt på V64 systemet 7/5! Det blev c:a 1800:- att hämta ut för dig som lämnade in mitt systemförslag. Den här tisdagen är det Breddlopp på programmet. Inte helt lättlöst med många formlösa hästar i startlistorna. Det blir systemförslag till både V5 och V4, nu kör vi!

V5-1 Start 18:25

Ett öppet montélopp inleder V5 spelet. 7 Bowling De Luxe startar inte så ofta under sadel. Fungerar dock bra i disciplinen och Hans Swedins sexårige valack får tipset då han visat lite form under våren. 6 Oryx Håleryd får Susanne Osterling på ryggen vilket är en plusvariant. Åke Erikssons häst går ned i klass nu och måste räknas tidigt. Trettonårige 9 Alviano är "still going strong" och när han möter mera beskedlig konkurrens som nu ska han tas på största allvar. 8 Lyckans Olov startar nästan uteslutande i monté och gör alltid fina lopp. Han är inte sämre än någon annan i loppet och måste ses med vinstchans här. 1 Gladiator Mearas siktar på att leda loppet hela vägen.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS