Riv upp rivningsbesluten i Backe

Läser om rivningsbesluten av 20 lägenheter i Backe. Vad tänker SHB på, om dom tänker över huvud taget alls. Tänker ni utarma och lägga ner Backe helt?

Publicerad

Varför motarbetar ni två så duktiga personer som t ex Svante Westin och Margareta Mårtensson m fl som kämpar för att Backe ska överleva? Ta ex Svante som investerar 12 miljoner på utveckling av företaget i Backe. 

Hur mycket har SHB och kommunen satsat som sista åren? Deras enda ambition tycks vara att ta död på bygden. Är detta sossarnas och SHB:s politik, då har ni glömt f d finansminister Ernst Wigforss ord: Varje felplacerad skattekrona är en stöld från folket - Är ni sossar innerstinne, eller? 

20 st fullt ut brukbara lägenheter, dom flesta uthyrda! Det måste väl vara bättre ekonomi att behålla än att riva, eller hur räknar SHB:s snillen till räknenissar? Varför får inte Svante Westin köpa husen, han kan tydligen göra något positivt med dom?

Ska SHB bidra till avbefolkningen i Backe tycker jag att kommunen ska överväga om att friställa delar eller hela SHB:s styrelse och sätta dit folk med framtidstro för backebornas bästa. Skulle det vända så att det blir bostadsbrist så får ni väl ställa er i kö och hyra av Svante W.

Till byföreningen Fjällsjö framtid och Margareta M och co fortsätt kämpa mot detta fruktansvärda slöseri med skattemedel som SHB sysslar med, ni har många som stöttar er i ert arbete mot avbefolkningen och för utvecklingen av er bygd.

Åke Axelsson

Än så länge sosse.

Powered by Labrador CMS