Kviltarnas ordförande Kerstin Andersson.
Kviltarnas ordförande Kerstin Andersson.

Stor utställning i Ragunda

STRÅNÄSET (JT) För trettonde året arrangerar Ragundakviltarna sin utställning i Strånäset, ett hundratal personer från när och fjärran hade sökt sig dit den första dagen för att beskåda lapptäcken, kuddar, dukar och allehanda andra verk.

Publicerad Senast uppdaterad

Kerstin Andersson är ordförande i kviltföreningen och kan berätta att det är 22 medlemmar i föreningen som ställer ut den här veckan och att det här är något som alla har sett fram emot.

– Ja det är jätteroligt att så många har kommit hit till oss, och allt detta har vi plockat upp på en dag i tre våningar så det var ett stort jobb för oss för vi är ju inga ungdomar direkt som har trappor att forsera och på söndag är det att plocka ner allt igen och städa ut oss.

– Produktionen som vi visar har vi sytt på i två år för det är ju två år sedan den sista utställningen, vi träffas oftast en gång i månaden då vi syr en hel dag, men ibland kan det bli två gånger i månaden.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS