Servanet: Nu stänger vi ner uppkopplingen för kunderna i Ragunda

HAMMARSTRAND (JT) Servanet levererar en bister julklapp till sina kunder i Ragunda. Från och med den 1 januari släcks deras fiberuppkoppling.
– Utan avtal kan vi inte leverera, säger Frida Burman, styrelseordförande i Servanet.

Publicerad Senast uppdaterad

Tidigare i december fattade Ragundas kommunstyrelse beslut om att inte förlänga avtalet med fiberleverantören Servanet – som man själva är delägare i.

Det nuvarande avtalet går ut den 31 december. Servanets besked är att deras kunder i Ragunda kan räkna med att uppkopplingen släcks omedelbart.

– Utan avtal kan vi inte leverera. Vi är ett kommunalägt bolag med en affärsmodell som bygger på att alla våra delägarkommuner har identiska avtal, samma skrivning och samma förutsättningar. Det här är självklart en väldigt tråkig utveckling och vi hoppas på ett underskrivet avtal innan nyår. Vi kan dock inte ha lokala avvikelser och särskilda bestämmelser i en kommun som inte gäller för övriga. Då urholkas hela affärsmodellen, säger styrelseordförande i Servanet Frida Burman i ett pressemeddlande.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS