Katten Rocky matas med en korvbit vid ventilationstrumman.
Katten Rocky matas med en korvbit vid ventilationstrumman.

Rocky räddad i Hammarstrand – lyckligt slut på veckolångt kattdrama

HAMMARSTRAND (JT) Det blev en riktig “rysare” för katten Rocky 1,5 år som sedan en vecka varit instängd under mattes golv i lägenheten i Hammarstrand. Men det hela fick ett lyckligt slut!

Publicerad

Det var förra torsdagen som han försvann och man hade svårt att få honom att krypa ut via den ventilationstrumma som han tidigare gått in genom. Matte kunde mata honom varje dag, men han vägrade att ta sig ut genom ventilationstrumman.

Matte Helena Wahlstrand var förtvivlad och hon försökte hela tiden att locka på sin katt, på torsdagen ringde hon räddningstjänsten för att få hjälp och råd. Till slut kom Sebastian Eriksson till lägenheten för att eventuellt bila upp ett större hål intill trumman, men då dök en granne upp som visste att det skulle finnas en golvlucka i en garderob där man eventuellt kunde ta sig ner till katten. Sagt och gjort, man hittade luckan som var tillräckligt stor för att ta sig ner och locka på katten Rocky.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS