Det är barn som gäller för Åsa Nilsson, inte bara Världens barn utan även barn-barnen Elma tv. Och Elsa till höger om mormor Åsa.
Det är barn som gäller för Åsa Nilsson, inte bara Världens barn utan även barn-barnen Elma tv. Och Elsa till höger om mormor Åsa.

Rekordinsamling till Världens barn i Ragunda

HAMMARSTRAND (JT) Insamlingen till Världens barn i Ragunda har av hävd varit i topp nästan varje år, i fjol var man bäst i länet och bland Sveriges kommuner belade man en elfte plats med insamlade 107.751 kronor. I år är den siffran redan passerad med råge trots att alla pengar ännu inte är räknade, det återstår siffrorna för swish som tillkommer i veckan.

Publicerad

Åsa Nilsson som är en av eldsjälarna vad gäller Världens barn i Ragunda kan redan nu konstatera att fjolårssiffrorna är passerade.

– Drygt 130.000 kronor är siffror som för mig är räknade och kända så här långt, men sedan tillkommer som du säger swish som vår kassör summerar för vi vet inte hur mycket som kommer den vägen. Men roligt att det gick bra även i år med toppar och dalar, men på det hela taget är det otroligt vad givmilda man är i kommunen.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS