Här på Skalgränd vill bolaget omvandla delar av fastighetsbeståndet till turistlägenheter. Det är något som Socialdemokraterna i kommunen vägrar att gå med på.
Här på Skalgränd vill bolaget omvandla delar av fastighetsbeståndet till turistlägenheter. Det är något som Socialdemokraterna i kommunen vägrar att gå med på.

Politiskt storbråk kan stoppa turistsatsning i Hammarstrand

HAMMARSTRAND (JT) Entreprenören Linus Ottosson vill bygga ett mini-Åre i Hammarstrand. Nu överväger han att strunta i planerna på grund av en politisk konflikt.
– Vi kommer inte att bli en bricka i ett politiskt spel, dundrar han.

Publicerad

Linus Ottosson har själv en bakgrund som landslagsåkare inom Skeleton och var redan i vintras sugen på att ta sig an projektet i Hammarstrand.

Planen är att utveckla både rodelbanan och slalombacken. Han vill, genom sitt företag Kungsgripen Falkenberg AB, också rusta upp några av de 90-talet lägenheter som ligger på Skalgränd, dit turister ska välkomnas.

När Mikael Westin (C), kommunalråd, informerade om detta i somras svarade den Socialdemokratiska oppositionen med att gå ut och kampanja.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS