Rodelbanan i höstskrud.
Rodelbanan i höstskrud.

Nu förbereds rodelbanan för säsongen

HAMMARSTRAND (JT) Vintern börjar närma sig och i Rodelbanan i Hammarstrand har förberedelserna startat. Ett stort evenemang är att vänta under vecka 7.

Publicerad

Den gångna helgen var jobbarhelg för att se över vad som måste göras, då saker och ting inte ordnar sig av egen kraft. Det var ett tiotal medarbetare som röjde gräs, tog bort plast och annat skrot från banan och intilliggande områden.

Ordföranden i klubben Thomas Reinelöv och Anders Söderberg från Svenska rodelförbundet, ser med tillförsikt fram mot den kommande säsongen.

– Ja som du ser förbereder vi inför kommande säsong där vi rensar bort skräp, tar bort gräs där det inte ska vara och gör snyggt och prydligt. Sedan är det bara att vänta på snön så vi kan börja bygga en bana, men troligtvis blir det ytterligare en jobbhelg där vi hoppas på uppslutning av mer hjälpande händer.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS