Thailands ambassadör Kanchana Patarachoke och Ragundas kommunalråd Miikael Westin först i den långa kön till paviljongen.
Thailands ambassadör Kanchana Patarachoke och Ragundas kommunalråd Miikael Westin först i den långa kön till paviljongen.

Kung Chulalongkorn hyllades i Ragunda

UTANEDE (JT) Det var ett åttiotal personer på plats för att hedra Kung Chulalongkorn på hans dödsdag, en tradition som man haft vid paviljongen sedan invigningen 1999.

Publicerad

I spetsen var Thailands ambassadör i Sverige Kanchana Patarachoke tillsammans med Ragundas kommunalråd Mikael Westin när man med blommor och kransar tågade vägen fram till paviljongen.

Det var många tillresta thailändare som var på plats, man kom från Enköping och Västerås men det saknades deltagare från närbelägna Sollefteå och Sundsvalls thaiföreningar. Föreningar som nästan alltid finns på plats när det händer något vid paviljongen.

Vi träffade blivande oppositionsrådet Anton Hammar som berättade om betydelsen av paviljongen

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS