Det krävdes några timmars förberedelser för att få i ordning lokalerna och fikat som skulle säljas, berättade Kristina Eriksson, Marianne Holmberg och Ulla Jönsson som är några av arrangörerna.

Första höstmarknaden i Gerålund

BISPGÅRDEN (JT) Inbäddad bland träd i gulfärgad skrud ligger Gerålund. Här har det nu för första gången arrangerats en höstmarknad.
– Det är inte dumt att använda Gerålund till annat än till julmarknader, dans och teater, säger Ulla Jönsson som är caféansvarig och ordförande i Fors hembygdsförening.

Publicerad Senast uppdaterad

Solen sken över dansbanan som rymde fjorton knallar under Gerålunds första höstmarknad på lördagen. Gerålundsgruppen och flera ur Fors hembygdsförening arrangerade tillsammans evenemanget. 

– Vi har haft julmarknad här två år i rad, inför julmarknaden är det lite mer att göra för att det bland annat måste skottas snö. Det är lättare att anordna en marknad på hösten, säger Kristina Eriksson. 

På marknaden såldes det mest hantverk men även matprodukter, till exempel schweiziskt bröd och tunnbröd. Utanför dansbanan kunde man sitta och äta thailändsk mat, korv eller inta en fika. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS