En syn som kommer att synas mer sällan i områdena. Foto: Sonja Björklund

PostNords brevutlämning försämras till varannan dag

ÅRE (JT) I vissa delar av landet har det redan börjat med de nya rutinerna, i Jämtland kommer det nästa år. Distrikten delas upp så att var del ena veckan får utdelning måndag, onsdag och fredag, nästa vecka tisdag och torsdag. Förvirrande nog för privatpersoner att hålla reda på men hur påverkar det företag som är beroende av Post Nords utdelning?

Publicerad

Snövits Veterinärmottagning i Undersåker skickar varje vecka vissa blodprov till laboratorier. Blodprov som har ett bäst före datum. Hur påverkar detta deras arbete?

– Om PostNord inte kommer att kunna hämta dagligen, det blir väldigt omständigt för oss. Både när det gäller saker som vi ska få och det som vi skickar, säger Snejana Petrovici, veterinär och grundare av kliniken.

Hon har svårt att förstå varför detta är beslutat då det kommer att skapa problem för företag som vill framåt i sin utveckling och inte bakåt. För kliniken finns inga alternativ.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS