Nu ska parkeringen få ny asfalt. Från vänster: Personal Hans Wågberg, vårdtagare Britt Eriksson, hyresgäst Sigrun Walkeby, vårdtagare Gun Wikström, personal Bashir Abdelkader.

De äldre slog larm - nu ska Solbackens parkering få ny asfalt

STRÖMSUND (JT) Jämtlands tidning berättade tidigare i veckan om den trasiga asfalten på parkeringen utanför Solbackens särskilda boende i Strömsund. Djupa potthål som täcker stora delar av parkeringen gör att de boende på Solbackens särskilda boende, som måste ta sig över parkeringen för att kunna ta sig från boendet, känner sig otrygga.

Publicerad

Personalen är upprörd och har väntat flera år på att situationen ska åtgärdas. Hyresgäster i området är också trötta på parkeringens skick som de uppskattar har sett ut så här i fyra år. Man har vid upprepade tillfällen klagat till Strömsunds Hyresbostäder, SHB, som äger parkeringen. Men nu berättar Stefan Jönsson, vd för SHB att åtgärder kommer ske i år.

– Parkeringen är i mycket dålig skick. Tidigare har vi täckt hålen med kall asfalt, men det håller inte särskilt länge. Så därför kommer vi att asfaltera hela parkeringen, säger Stefan Jönsson.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS