Veronica Westberg hade lång och bred erfarenhet som distriktsköterska i offentliga vården innan hon vågade ta steget att öppna eget. 'Jag vill bli sedd som ett komplement, mitt syfte med företaget är att fylla glappet mellan patient och sjukvård'.
Veronica Westberg hade lång och bred erfarenhet som distriktsköterska i offentliga vården innan hon vågade ta steget att öppna eget. "Jag vill bli sedd som ett komplement, mitt syfte med företaget är att fylla glappet mellan patient och sjukvård".

Veronica driver privat distriktsköterskemottagning i Östersund

ÖSTERSUND (JT) Det är inte mycket i vården i Jämtland som är privat. Ett företag av det ovanligare slaget är VeronIcare i Östersund.
– Vi är en distriktsköterskemottagning, allt du kan göra på hälsocentral upp till distriktsköterskenivå kan du göra även här.

Publicerad

– Det är sår, ta stygn, spola öron, ta prover. Vi kan skriva ut medicin mot t ex förstoppning, hudåkommor och allergier. Det berättare ägaren Veronica Westberg, som varit distriktsköterska i 24 år.

Under alla år hade Veronica en tanke på att öppna eget.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS