Tips till V5 och V4 på Östersundstravet torsdag 2 juni

Vanliga kvällstävlingar den här veckan på Östersundstravet. Annat blir det om lite drygt 1,5 vecka då det är årets höjdpunkt med V75 och Jämtlands Stora Pris! Men vi bör jar med V5 och V4 spel ikväll. Jag har fina spikar och drag att bjuda på i texten nedan.

Publicerad

V5-1 Start 18:30

Ett jättefint kallblodslopp inleder och jag streckar fem hästar. 5 Blixen var riktigt bra vid vinsten på Bergsåker senast. Mikael Björklunds häst är i toppform och måste ses med goda möjligheter att segerstrida igen trots tuffare motstånd. 1 Sundbo Nova har fått ett perfekt utgångsläge och hon är i anständig form. Om det löser sig till slut är hon med och gör upp om segern. 4 Alfie var grymt bra vid överlägsen seger i monté förra veckan. Fungerar bra för sulky också och med den toppform hon visade senast kan det bli andra raka segern av bara farten. 8 Backegubben är bra men behöver få rätt lopp så han kan spela ut sin speed över upploppet. Robert Dunder får chansen att köra den här gången och kanske är han mannen att lura Backegubben först över mållinjen?! 7 Alfa Lina blixtrar till med fina prestationer mellan varven. Har hon vaknat på rätt sida är hon med i den absoluta segerstriden.

RANKING: 5-1-4-8-7

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS