Tips till tävlingarna i Oviken söndag 30 juni

Andra tävlingsdagen för sommaren på "Ovalla" den här söndagen. Rätt så fina lopp och jag har tips och systemförslag på V5 och V4. Spiken på V5 är en fartfylld häst från Norge. Och spiken på V4 är en Bollnästränad fyraåring som vann lopp i Oviken förra året. Nu kör vi!

Publicerad

V5-1 Start 14:45

Ett öppet kallblodslopp inleder V5 spelet. 9 Bragd är en segervan norsk gäst som har störst segerchans i loppet. Bakspåret skrämmer mig lite och det kan "häxa" härifrån vilket gör att jag garderar med fyra hästar. 8 Backhammer tillhör Jan-Olov Perssons framgångsrika stall. Den tioårige valacken galopperade i årsdebuten vilket oroar en smula. Fungerar han fullt ut är han bra nog att runda det här fältet. 5 Pannemanne svarade för en bra insats i Skellefteå förra veckan då han var femma trots galopp. Körande Per Linderoth är garanterat segersugen och ekipaget räknas tidigt i segerdiskussionen. 2 Kolmi visade vid seger förra året att hon trivs bra i Oviken. Står bra placerad här och är ett givet streck. 4 Drivbest har bra fart för klassen och han är kapabel nog att vinna ett lopp av den här kalibern. 

Ranking: 9-8-5-2-4

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS