En av danserna som Östersundsgymnasterna bjöd på under eftermiddagens show.

Stor show när Östersundsgymnasterna fyllde 100

ÖSTERSUND (JT) Östersundsgymnasterna firar 100 år och bjöd på en sprakande jubileumsshow. De visade upp ett brett spektra av olika discipliner, när Sporthallen fylldes med liv.

Publicerad Senast uppdaterad

Alla gymnasterna – det är ungefär 800 aktiva gymnaster i föreningen totalt men alla var inte med i showen – kom ut tillsammans med 150 ledare.

Detta till tonerna av ”Celebration”, följt av dans till ”We are all the winners”. Cirka 950 personer löste biljetter till kvällen. Ordföranden i föreningen Ingela Nilsson delade sedan ut förtjänsttecken i guld och silver till tre ledare som har varit framstående i klubben: Marléne Halvarsson, Martin Persson och Anita Uddemo Bartelsson fick alla pris. 

Sedan var det dags för olika tal, bland annat från ordförande i i Gymnastikförbundet Mitt, Maria Gustafsson. Under kvällen blev publiken bjudna på truppgymnastik: Fristående trampett, AirTrack, brittisk gymnastik och den lite nyare disciplinen Parkour, samt några dansnummer. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS