Stina Wollter signerade böcker och diskuterade med läsare.

Kända ansikten på Bokens dag

ÖSTERSUND (JT) Deckare, feelgood, barnböcker och historia. Det fanns något för de flesta på årets upplaga av Bokens dag, där bland annat Stina Wollter dök upp.

Publicerad Senast uppdaterad

Stina Wollter, konstnär verksam i Stockholm men med koppling till Hammarstrand där hon ibland framträder var ett av de extroverta inslagen på årets Bokens dag. 

Hon är aktuell med boken ”Godnattsagor för vakna vuxna” och skulle på scenen diskutera med Marcus Berglund, till vardags kulturredaktör på ÖP, men som inte fick tillfälle att säga så mycket överskuggad av Stina Wollters svada. 

Ett annat var Robin Olovsson, känd från Historiepodden, som nu är aktuell med en bok om Norrlands historia fram till mitten av 1800-talet. Han berättade om den helt utan samtalspartner, på samma sätt som när han arbetar som lärare och här fick publiken ta del av bland annat en skildring av hur det gick till när Jämtland blev svenskt 1645. Feelgood-genren var företrädd av Eleonore Holmgren och deckardito av Pascal Engman.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS