Hilleberg vidare till riksfinal

ÖSTERSUND (JT) Tälttillverkaren Hilleberg på Frösön vann regionfinalen i Entrepreneur of the Year som arrangerades i Skellefteå den 1 november och går nu till riksfinal.

Publicerad

Hilleberg the Tentmaker bildades från början av Bo och Renate Hilleberg. År 2000 bildade Petra Hilleberg Hilleberg theTentmakeri Seattle, USA.  I dag är hon koncernchef och vd för bolaget i Sverige.

Bolaget i Sverige hanterar produktutveckling och försäljning i Europa. Från USA sköts marknadsföring och utomeuropeiska marknader och tälten tillverkas i Estland. Företaget omsatte 141 miljoner kronor förra året med 33 miljoner kronor i positivt resultat.

Åre Chokladfabrik gick dock inte vidare i regionfinalen. Marie Söderhielm, Eva-Lena Grape och Marina Jedhiem Hansson. Åre Chokladfabrik AB driver det företag som omsatte 25,2 miljoner kronor förra året med 2,9 miljoner kronor i positivt resultat. Marie Söderhielm sörjer inte särskilt mycket att de inte gick vidare.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS