Lars-Erik Jonsson.
Lars-Erik Jonsson.

Fortsatt kris för dansarrangör efter pandemin: “Publikmässigt har det varit katastrof”

LÄNET (JT) Det blev ingen återhämtning i branschen när restriktionerna efter pandemin släppte. Lars-Erik Jonsson som arrangerat danser i många år har nu fått avskeda sin personal. Han tror att vädret spelat in, men även andra faktorer.

Publicerad Senast uppdaterad

Det var många dansarrangörer som såg med förväntan på årets säsong, den första utan restriktioner sedan covidsmittan lamslagit branschen under ett par år.

En av dem var Lars-Erik Lejonsson som driver företaget Lejonsson Nöjesproduktion & Webbyrå. När JT åter kontaktar honom är det tydligt att det inte gått som förväntat. Han säger att branschen i allmänhet, särskilt i norra delen av Sverige, har tappat mycket i förhållande till året innan pandemin.

Det handlar om ett tapp i storleksordningen 30-40%. Själv har han i år anordnat dans på Aspäsnäset utanför Krokom, Trätojordsbacken i Hammarstrand och Ärstaparken utanför Sollefteå.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS