Stora fotografier med ekorrar i färd med olika sysslor vi vanligtvis förknippar med människor är en ny attraktion i Vinterparken.
Stora fotografier med ekorrar i färd med olika sysslor vi vanligtvis förknippar med människor är en ny attraktion i Vinterparken.

Ekorrar in action nytt inslag i Vinterparken

ÖSTERSUND/BISPGÅRDEN (JT) Nu har den snötäckta parken fått en ny attraktion i form av Gert Weggens fotografier av ekorrar i olika situationer.

Publicerad

Den internationellt verksamme fotografen i Bispgården är hittills ganska okänd på hemmaplan, något som det nu kan bli ändring på.

Ekorrar på cykel, i skidbacken eller på snöskoter. Situationerna är många, actionfyllda och oväntade åtminstone vad gäller ekorrar. Geert Weggen kommer ursprungligen från Nederländerna men är sedan flera år bosatt i Bispgården. Härifrån har han gjort sig ett namn som specialist på fotografier av röda ekorrar.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS