Davina Ljungdahl, Engla Mattsson och Agnes Thofelt Danielsson var tre av lite drygt 2000 elever som skickades hem från “Wargen” på måndagen. Detta på grund av en ökad smittspridning.  

“Jättetråkigt. Vi kommer ju ihåg hur det var förra vintern då vi fick vara hemma en längre tid. Det var inte alls kul”, säger Davina Ljundahl.
Davina Ljungdahl, Engla Mattsson och Agnes Thofelt Danielsson var tre av lite drygt 2000 elever som skickades hem från “Wargen” på måndagen. Detta på grund av en ökad smittspridning. “Jättetråkigt. Vi kommer ju ihåg hur det var förra vintern då vi fick vara hemma en längre tid. Det var inte alls kul”, säger Davina Ljundahl.

Coronasmittan ökar på Wargentinskolan – 2000 elever skickas hem: “Jättetråkigt”

Från och med i dag skickas 2000 elever hem från Wargentinskolan i Östersund. Bakgrunden är en accelererande coronasmitta. – Det känns fruktansvärt trist, säger Engla Mattsson, som går i trean på Jämtlands Gymnasium.

Publicerad

Beskedet från ledningen på Jämtlands Gymnasium kom på måndagsförmiddagen. För många elever var det en stor besvikelse. De allra flesta som Jämtlands Tidning träffar utanför Wargentinskolan ser det som enbart negativt att plugga hemifrån.

– Det är negativt på flera olika sätt. Det sociala och att träffa kompisar är en bit, säger Davina Ljundahl, som går i trean på Handelsprogrammet.

Hon och kompisarna Engla Mattsson och Agnes Thofelt Danielsson (som båda går musikprogrammet) har slutat för dagen och blir nu hemma åtminstone i en vecka.

Få tillgång till exklusivt material på Jamtlandstidning.se

Tack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Vi har bytt leverantör.

Därför ber vi dig som redan är prenumerant att logga in på nytt genom att välja Glömt lösenord och följa anvisningarna.

Sedan kan du fortsätta att läsa som vanligt.

Behöver du hjälp att logga in? Har du frågor? Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!

063-145832

[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 7 dagar
*Testkampanj*

1 kr

Köp nu

Jämtlands Tidning Digital 12 mån

500 kr

Köp nu

Jämtlands Tidning Papper + Digital 12 mån

800 kr

Köp nu

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

50 kr

Köp nu

Jämtlands Tidning Papper + Digital 1 mån

80 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS