ÖFK

Amir Azrafshan får sparken från ÖFK.
Amir Azrafshan får sparken från ÖFK.

ÖFK sparkar sin tränare – han tar över

ÖSTERSUNDS (FK) ÖFK sparkar sin huvudtränare, Amir Azrafshan. Beskedet kom vid lunchtid på torsdagen. Norske tränaren Per Joar Hansen väntas tar över uppdraget.

Publicerad Senast uppdaterad

Östersunds FK är inne i sin tyngsta period någonsin sedan uppflyttningen till Allsvenskan 2016, och ligger just nu sist i tabellen.

Efter den senaste 0–3-förlusten mot Norrköping har allt fler röster höjts för ett tränarbyte. På torsdagseftermiddagen kom också beskedet. Amir Azrafshan tvingas bort från klubben och “arbetsbefrias” fram till årsskiftet.

– Alla i och runt ÖFK vet hur betydelsefull Amir varit för att hålla ihop laget och arbeta för att tillsammans med spelare och ledare göra det absolut bästa utifrån givna förutsättningar både föregående säsong och denna. ÖFK har nu valt att arbetsbefria Amir fram till årsskiftet för att lämna utrymme för nya perspektiv, säger sportchefen Adil Kizil i ett uttalande.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS