ÖFK

Per Joar Hansen i ÖFK-dressen. Norrmannen är tydlig med sin fotbollsfilosofi. Hårt jobb och organisation är det som gäller.
Per Joar Hansen i ÖFK-dressen. Norrmannen är tydlig med sin fotbollsfilosofi. Hårt jobb och organisation är det som gäller.

Budskapet från nya ÖFK-tränaren: Kommer att krävas 110 procent – varje träning och varje match

ÖSTERSUND (JT) Just nu spelar ÖFK i Superettan nästa år. Den nya tränaren Per Joar Hansen är tydlig med en sak:
– Det kommer att krävas 110 procent – varje träning och varje match. Det ska vara jobbigt att möta oss, säger han till Jämtlands Tidning.

Publicerad

Det var under torsdagen som ÖFK lät meddela att Amir Azrafshan sparkas som huvudtränare. Några timmar senare kom beskedet att den mer meriterade Per Joar Hansen tar över. Snabba ryck – även för huvudpersonen själv.

– Det första jag måste göra nu är att prata med spelare och ledare för att skaffa mig en bild av läget. Vad har varit bra och vad har varit sämre, säger “Perry” som leder sitt första träningspass under fredagen.

Han har flera klubbar på sin meritlista, däribland GIF Sundsvall och Rosenborg (i två omgångar). Närmast kommer han från ett uppdrag som assisterande förbundskapten i Norge bakom Lasse Lagerbäck.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS