ÖFK har fyllt på Östersunds kommunkassa med över 50 miljoner

ÖFK har de senaste 5 åren inbetalt till Östersunds Kommun drygt 50 miljoner i skatter och avgifter. Detta till skillnad mot diverse anonyma insändare som tydligen tycker vi är skyldiga skattebetalarna pengar??

Du som skriver att inga av dina skattekronor skall gå till ÖFK! Du behöver inte oroa dig, det är precis tvärtom, pengarna har förstärkt kommunens budget.

ÖFK är ett aktiebolag som tidigare hade över 50 anställda och en personalkostnad på närmare 70 miljoner när det var som sämst (men bäst för Ö-sunds Kommun) Med en snittlön på över 50.000,- / månad handlar det m.a.o. om högavlönade med hög skattekraft, utan behov av vare sig äldrevård eller sjukvård. Skattekraften motsvarande ett tillverkande företag på över 100 anställda.

En annan stor skillnad är att de allra flesta flyttar till Ö-sunds Kommun från olika delar av världen och betalar skatt, handlar, bor, reser, hyr en dyr klubblokal för flera miljoner osv. Vad detta innebär för övriga näringsidkare i länet kan de flesta förstå. Nuvarande styrelse försöker på alla vis få ordning på ekonomin, vi har gått från lönekostnader på närmare 70 miljoner 2018 till under 20 miljoner nästa år.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS