Nicole Fhors satsar på besöksnäringen.

Vov ett nytt företag i Österåsen – det skäller vi inte på

Det var efter en fjällsemester i Lakavattnet och en hundspanntävling i Norråker som drömmen om att flytta norrut på riktigt tog fart för Nicole Fhors. En husky blev så småningom flera, och efter verksamhet med kennel och inom besöksnäringen i Lofsdalen blev det flytt till Österåsen.

Publicerad

Nicoles nya företag är under uppbyggnad och ansökan är på väg till Länsstyrelsen för att på nytt bli godkänd som uppfödare på en ny adress.

– Jag hoppas kunna öppna gården för besök den 1 juni i år. IN I NORDEN heter företaget och jag fokuserar på genuina utomhusupplevelser både för svenska och utländska målgrupper. Hundspannturer, besök på kenneln, vandringar, matupplevelser och kurser. Jag tänker också att jag på sikt ska kunna erbjuda events och kick-offer mot företag, berättar Nicole Fhors, som har 12 hundar i sin kennel.

Hon är mångsysslare och konstnär. Efter ett mångskiftande liv som evenemangsmakare på charterhotell i Spanien, utbildning till dramapedagog och svensklärare ser det ut som Nicole slutligen landat i Österåsen.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS