Nu får det vara nog!

I Strömsunds kommun har vi stora områden som saknar mobiltäckning och när nu nedmonteringen av kopparnätet fortsätter samtidigt som vi i kommunen förväntas ta eget ansvar för utbyggnad av bredband är måttet rågat!

Det kan t.ex. räcka att åka 5km utanför centralorten Strömsund för att mobiltäckningen ska i det närmaste försvinna, att genomföra ett samtal är en utmaning och att nyttja sig av andra mobila tjänster som kräver 4G är otänkbart.

Vi har många företagare som hindras i sin verksamhet eller helt enkelt inte kan bedriva verksamheten på den ort de önskar eftersom det kräver att ha en stabil mottagning.

Enskilda medborgare som i pandemin hindrats från att vara fysiskt på skola eller arbete får uppleva ett digitalt utanförskap när de inte har möjlighet att delta på grund av bristande uppkoppling. Så kan vi inte ha det!

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS