- Det vi behöver är betalningsfrihet när vi inte har några intäkter. Staten går ut med en massa stöd som inte verkar komma fram till oss som skulle behöva det, menar Jan Zakrisson.

Trängd företagare saknar avgiftsbefrielse i Berg

Trots att många verksamheter stannat av helt eller delvis på grund av Coronan befrias till exempel inte restauranger från kommunala kontrollavgifter i Berg.

Publicerad

- Jag tycker att det är märkligt att det är en byråkrati som inte svarar när jag ringer för att diskutera läget som vi befinner oss i. Det säger Jan Zakrisson på Klövsjö Gårdsbryggeri.

Vad är det du saknar?

- De reguljära avgifterna har jag alltid ifrågasatt men ändå betalat dem. Men nu i Coronatider när vår restaurang står still är det väldigt märkligt att få en enkät där vi ska fylla i hur vi mår och har det. Det vi behöver är betalningsfrihet när vi inte har några intäkter. Staten går ut med en massa stöd som inte verkar komma fram till oss som skulle behöva det, menar Jan Zakrisson.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS