Somphit Srilaphrom känner att vissa kunder inte respekterar hennes yrke.

“Inga kalsonger = Ingen massage” - massagesalong har fått nog av sexuella förfrågningar

ÖSTERSUND (JT) Somphit Srilaphrom driver Mas Thaimassage på Körfältet. Där har hon masserat kunder i snart ett år. Hon har fått nog av folk som kommer in och frågar efter “specialmassage” - alltså massage som avslutas med en sexuell handling.

Publicerad Senast uppdaterad

Somphit har sysslat med traditionell thaimassage i Sverige sedan 2018. Innan dess arbetade hon med massage i hemlandet Thailand. Hon har blivit tvungen att sätta upp en skylt i sin lokal på Körfältet. Texten på skylten som satts upp inne i massagerummet lyder: “Inga kalsonger = Ingen Massage - No Happy Ending” och anspelar på de tjänster en del av kunderna som kommer in till Somphit brukar fråga efter.

– Jag vill ju bara hjälpa människor och mina kunder tycker att jag gör ett jättebra jobb. De som vill ha specialmassage har ingen respekt för mig. De säger: “Jag trodde alla gjorde sådant” men det gör vi verkligen inte. Ibland säger de förlåt men jag bryr mig inte. De får sticka härifrån, säger Somphit.

Kent Wengfelt är Somphits sambo och säger att det är väldigt vanligt att män efterfrågar sexuella tjänster. Det händer flera gånger i veckan men oftast stoppas de redan innan de kommit till massagesalongen.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS