Louice Wiklund sade upp sig från Pressateljén för att starta ett nytt företag som också inrymmer sanering av bland annat lägenheter och klotter. Foto:Björn Wahlberg.
Louice Wiklund sade upp sig från Pressateljén för att starta ett nytt företag som också inrymmer sanering av bland annat lägenheter och klotter. Foto:Björn Wahlberg.

Nytt tvätteri i Östersund

ÖSTERSUND (JT) 1 januari såg ett nytt tvätteri och saneringsföretag dagens ljus i Östersund. –Vi riktar oss mot både företag och privatpersoner. Det finns behov av ytterligare ett tvätteri i stan’, säger Louice Wiklund.

Publicerad

Louice Wiklund, 33, flyttade från Dorotea till Östersund för elva år sedan och sedan dess har hon bland annat arbetat inom servicenäringen i form av hotell och butiker, som Scandic och Clas Ohlson.

Senast arbetade hon vid Östersunds enda tvätteri, Pressateljén. Det företaget lämnade hon för att börja arbeta vid det tvätteri som inryms inom bolaget Sanerarna

–Vi såg ett behov av ytterligare ett tvätteri. Det finns en marknad för det i Östersund där det kan vara ganska lång kö till tvätten, säger hon.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS