Ett glatt gäng vid tillväxtföretaget Oktan i Östersund.

OKTAN – ett tillväxtföretag som satsar vidare i Åre

ÖSTERSUND (JT) OKTAN Sverige AB i Östersund är ett företag som växer och satsar vidare mot framtiden, nu satsar företaget starkt på att etablera en ny butik i Åredalen.

Publicerad

OKTAN med säte i Östersund har 22 anställda idag och är ett bolag som har haft stark tillväxt de senaste tre åren. Under 2021 omsatte bolaget 105 miljoner kronor vilket ökade till 114 miljoner kronor under 2023. 

Tillväxten och efterfrågan har nu gjort att man efter flera års väntan tagit nästa steg i utvecklingen med ytterligare en butik/verkstad, vid namnet Adventure Store Åre AB. Systerbolaget som håller till i Såå strax utanför Åre, öppnade upp dörrarna i Mars 2024 där det idag arbetar tre personer i verkstaden och en i butiken. 

– Starten i Mars månad var ett måste för oss då införsäljningen av de nylanserade snöskotrarna för vintern 2025 släpps i februari och vi ville komma nära våra kunder direkt. Det är alltid svårt att veta vad man ska förvänta sig, men i det stora hela känns uppstarten bra och allt eftersom ser vi nya ansikten som besöker oss i den nybyggda butiken, säger Magnus Larsson VD. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS