Christl Kampa-Ohlsson påtar i jorden, snart kommer det hon odlar i krukorna att hamna på kundernas tallrikar.

Kretsloppet fortsätter i Kretsloppshuset

Kretsloppshuset i Mörsil jobbar på för det tjugoförsta året. Något storslaget tjugoårsfirandet förra året blev det dock inte mycket med på grund av pandemin. När Jämtlands Tidning tittade in där, pågick vår förberedelserna.

Publicerad

Christl Kampa hade just pollinerat det stora persikoträdet med en pensel. De rosa persikoblommorna på det blommade för fullt. På fikonträdet växte små fikon, på vinrankorna små druvklasar, physalisen var på gång….  

Målsättningen har hela tiden varit att erbjuda god mat och dryck av yppersta ekologiska kvalitet och det har delägarna aldrig ruckat på. Kretsloppshuset har idag tre stycken: Christl Kampa-Ohlsson, Ann-Christine Engberg och Felicia Ovin. Felicia berättar: 

–Evenemang, konferenser och liknande har ju ställts in, men vi passade på att bygga om köket i höstas. Dessutom har vi satsat på hämtmat och det går bra. Vi säljer ett femtiotal portioner per dag. Just idag är det bland annat viltlasagne.    

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS