Sjuksköterskorna Tony och Josefine tar emot priset av Kerstin Arnemo (C) som är ordförande i Jämtkraft och ledamot av kommunstyrelsen i Östersund, samt Magnus Andersson (C), ordförande i miljö- och samhällsnämnden.
Sjuksköterskorna Tony och Josefine tar emot priset av Kerstin Arnemo (C) som är ordförande i Jämtkraft och ledamot av kommunstyrelsen i Östersund, samt Magnus Andersson (C), ordförande i miljö- och samhällsnämnden.

Centraloperation vid Region JH får årets miljöpris

LÄNET (JT) På årets klimatseminarium i Östersund presenterades årets mottagare av Östersunds miljöpris som är Region Jämtland Härjedalen för dess återvinning av narkosgaser.

Publicerad Senast uppdaterad

Det var på Storsjöteatern under onsdagen som årets Klimatseminarium hölls. Som en punkt på programmet presenterades årets miljöpristagare centraloperation vid Region JH som representerades av sjuksköterskorna Tony och Josefine som båda arbetar på vid denna enhet som hör till Östersunds sjukhus.

De fick ta emot priset av Kerstin Arnemo (C), ledamot av kommunstyrelsen och ordförande i Jämtkraft, samt Magnus Andersson (C), ordförande i miljö- och samhällsnämnden.

-Det här priset har vi i juryn valt att dela ut till centraloperation. Det här handlar ganska mycket om det vi har pratat om idag, mod och tillit. Att i sin vardag, sådant här man gör varenda dag, tänka till: går inte det här att göra på ett annat sätt?”. Och det är precis vad ni på centraloperation har gjort, ni återvinner lustgas, sade Kerstin Arnemo och tillade att förutom att få idén och börja driva den så har de även fått stöd av sina kollegor för att alla tycker att det är en bra idé.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS