Med vad drar SD?

Runt SD som avskyr brott och invandraring samlas just nu de med just detta i sitt track record. Det senaste tillskottet i offentligheten är KD:s Bush som erkänt brott men tycker ändå att hon är oskyldig!!!

Hon är dessutom andra generationens invandrare och är därmed kvalificerad för allt vad SD jobbar mot! Hon vill ändå vara ihop med SD.

Senaste tillskottet hos SD är L:s Sabuni. Hon vill som invandrare ändå vara ihop med SD. Hade SD:s invandringspolitik gällt när Sabuni sökte sig till Sverige hade hon fått vända om direkt.

Sist har vi M:s Kristersson. Hade SD:s kriminalpolitik gällt när han genomförde olagliga utförsäljningar hade han fått sitta inom lås och bom. Nu var det hans kompisar som avstod från att göra polisanmälan. Varför han inte lagfördes svarade dåvarande M:s justitieminister Ask i riksdagen såhär: ”Det är inte olagligt att vara korkad eller att göra dåliga affärer eller att ha dåligt omdöme!”

Varför är det män och kvinnor med denna historia som ni vill skall styra Sverige?

Både KD och L hoppas på stödröster från tidigare M-väljare. Vi kan hoppas att det löser sig själv om M avstår från att stödrösta på KD och L med risk att SDblir större och vill ha statsministerposten om de vinner.

Så släng ut KD och L och låt M och SD slåss om resterna. Först då kan vi få en regering med förutsättningar att föra Sverige i en riktning som vi vill ha.

Sören Monvall

Powered by Labrador CMS