Med vad drar SD?

Runt SD som avskyr brott och invandraring samlas just nu de med just detta i sitt track record. Det senaste tillskottet i offentligheten är KD:s Bush som erkänt brott men tycker ändå att hon är oskyldig!!!

Hon är dessutom andra generationens invandrare och är därmed kvalificerad för allt vad SD jobbar mot! Hon vill ändå vara ihop med SD.

Senaste tillskottet hos SD är L:s Sabuni. Hon vill som invandrare ändå vara ihop med SD. Hade SD:s invandringspolitik gällt när Sabuni sökte sig till Sverige hade hon fått vända om direkt.

Sist har vi M:s Kristersson. Hade SD:s kriminalpolitik gällt när han genomförde olagliga utförsäljningar hade han fått sitta inom lås och bom. Nu var det hans kompisar som avstod från att göra polisanmälan. Varför han inte lagfördes svarade dåvarande M:s justitieminister Ask i riksdagen såhär: ”Det är inte olagligt att vara korkad eller att göra dåliga affärer eller att ha dåligt omdöme!”

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS