Fem mils löpning runt Locknesjön

TANDSBYN (JT) I lördags sprang 23 hugade löpare de fem milen runt Locknesjön, Locknesjön runt, med start och målgång vid Tandsbyns IP.

Strax under sex timmar för att springa 5 mil inkluderat raster och lunchfika. Tord Lundin och Elin Nirjens var båda nöjda med insatsen under lördagen.
Strax under sex timmar för att springa 5 mil inkluderat raster och lunchfika. Tord Lundin och Elin Nirjens var båda nöjda med insatsen under lördagen.
Publicerad

– Jag är otroligt glad att så många har slutit upp i dag, 18 anmälda löpare och ytterligare fem hakade på, och detta är ju inte ens en registrad tävling, vi bara springer för att det är skönt, säger Tord Lundin ordförande i Tandsbyns Idrottsförening och mannen som för fjärde året dragit ihop ett gäng för att springa runt sjön.

Elin Nirjens från Frösön var en av de tjugotre startande som sprang hela vägen och vid fikapausen strax söder om Valne fick JT en pratstund med henne.

– Detta är första gången jag springer Locknesjön runt och dessutom är det första gången jag springer fem mil. Hittills känns det väldigt bra, säger Elin. Jag kan bara konstatera att hon och de övriga löparna ser oförskämt pigga ut efter ganska exakt tre mils löpning. Detta är fjärde gången som Tord Lundin ordnar denna mastodont löpning.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS